ÖĞRETMEN-VELİ RANDEVULARI DİJİTAL ORTAMA TAŞINDI

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "Okul Randevu Sistemi" hayata geçirildi. Okulların web sitelerine eklenen yeni bir sayfa olan "Okul Randevu Sistemi", velilerin e-Devlet hesaplarıyla giriş yaparak öğretmenlerin uygun gün ve saatlerini görebileceği ve randevu alabileceği bir platform sunmaktadır. Bu sistem sayesinde veliler, hem aktif hem de geçmiş randevularını görebilir ve henüz gerçekleşmemiş randevuları iptal edebilirler.

Velilerimiz artık okul web sitemize eklenen Okul Randevu Sisteminden okul müdürümüzün, idarecilerimizin ve öğretmenlerimizin zaman çizelgesinde uygun olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabileceklerdir.

25.03.2024 1086

Adres:
GAZİOSMANPAŞA MAH. DEMİRSATAN SK. KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜD GEÇİCİ HİZ BİN NO 4 KARATAY / KONYA